STELA APARTMANI Šibenik Croatia                                          HR  ENG  GER  CZ  RUS 中文 ES
Dobrodošli  I  Apartmani  I  Foto galerija  I  Okolica  I  Programi  I  Kako do nas  I  Cjenik  I  Rezervacije
 
 
 

 
Apartmani Stela
HRVATSKA Šibenik
Grižine 13, 22030 Zablaće
Tel.: (+385) 22 354196
E-mail:
info@stela-apartmani.com
Stela Džambo Salaj

IBAN:
HR2123400093103707590

SWIFT Code (BIC): PBZGHR2X 

PRIVREDNA BANKA ZAGREB
Croatia
 

   Pošaljite brzi upit:
   E-mail:
  Od
  Do
  Osoba
 
  >> Opširniji obrazac
  >> Servisne informacije
  Apartman 1 "Maslina"
Na 1. katu, površine cca 42m2. Terasa na strani do mora. Kuhinja, klima uređaj, bežični Internet i digitalni satelitski TV. U dnevnoj sobi je kauč koji može biti pretvoren u krevet 120cm širine, a u sobi (cca 17m2) jedan veliki krevet i jedan veći kauč na razvlačenje (140cm širine).
 

 

Apartman 2 "Bonaca"
Studio 2 je cca 20m2 za 2 osobe, plus terasa na strani do mora cca 8m2. Kuhinja. Bežični Internet i digitalni satelitski TV.
 

 

Apartman 3 "Lavanda"
Na 1. katu, površine cca 42m2. Terasa na strani do mora. Kuhinja, klima uređaj, bežični Internet i digitalni satelitski TV. U dnevnoj sobi je kauč koji može biti pretvoren u krevet. U spavaćoj sobi (cca 17m2) se nalazi jedan veliki bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu.
  Apartman 4 "Sebenico"
Studio No.4 obilježen je u cijeniku kao Studio 2. Kuhinja. Terasa je orijentirana na istok, na  stranu ulice. Ima klima uređaj, bežični Internet i digitalni satelitski TV.
 

Apartman 5 "Kornati"
Na drugom katu – potkrovlje površine 25 m2 s velikim krevetom za 2 osobe. Kuhinja s odvojenim ulazom. Velika terasa sa pogledom na more. Također ima klima uređaj, bežični internet i digitalnu satelitsku televiziju.
 Apartman 6 "Zlarin"
Studio 6 je u cjeniku označen kao 2 +1, i također, kao ostali, ima kuhinju, klima uređaj, bežični Internet i digitalni satelitski TV i balkon sa predivnim pogledom na more.
 


 

     
 
      
     
 

©2020 STELA APARTMANI    Dobrodošli  I  Apartmani  I  Foto galerija  I  Okolica  I  Programi  I  Kako do nas  I  Cjenik  I  Rezervacije          
design by MEDIAN.HR coded by IT-Lab